Vorbesc Romaneste sezatoare Oakville

Sezatoare – Sarbatoreste IA romaneasca in Oakville, 20 iunie 2015

Locatia: Lions Valley
Data: sambata, 20 iunie 2015 incepand cu ora 3:00pm

Veniti sa sarbatorim ia romaneasca la o Sezatoare ad hoc.
Cu sau fara ie, parinti si copii, haideti sa invatam cate ceva despre portul nostru popular si sa coasem semne romanesti. Sezatoarea va incepe la ora 3pm cu explicarea portului popular romanesc, urmata de un mic atelier de cusut in aer liber. Noi vom aduce cateva materiale de cusut si imagini explicative pentru toate varstele. Vom aduce si costumele populare pentru copii pe care le avem la dispozitie si in care copiii care doresc se vor putea fotografia.
Pentru a petrece restul zilei impreuna intr-o atmosfera relaxanta, puteti sa veniti pregatiti cu jocuri (corzi, biciclete, mingi, rachete de badminton) gustari si bauturi racoritoare. Parcul este prevazut cu loc de joaca pentru copii, alee pentru biciclete si posibilitatea de a va aduce gratarul propriu.

Va asteptam cu drag,
Mihaela si Oana

Mărturii

“Un program de excepție. Mulțumim din suflet întregii echipe "Vorbesc Românește" pentru dedicația și grija extraordinară pe care le arătați când ne dați posibilitatea atât copiilor noștri dar și nouă părinților să ne menținem limba, tradițiile și obiceiurile. Fiți binecuvântați!”

Ana-Maria Contulescu