Azi a fost o zi plină și productivă în care ne-am întrecut care mai de care să terminăm lucrările începute în zilele anterioare. Am plantat narcise în ghivecele decorate cu o zi înainte, ascultând “Simfonia Primăverii” de Vivaldi, ne-am terminat tablourile inspirate de Georgia O’Keeffe și am adăugat ultimele detalii pe fluturii de lemn.

Vorbesc Romaneste Oakville

Ziua a fost presărată cu jocuri de stimulare a comunicării în limba română, „Potrivește substantivul cu adjectivul corect”, „Concursul cu ghicitori”, „Ghicește ce desenez” fiind doar câteva dintre ele. Jocurile, dar de altă natură, au continuat și în sala de sport, azi nelipsind nici dansul din programul nostru.

Una dintre cele mai mari atracții ale zilei a fost experimentul cu ulei, colorant alimentar și tablete efervescente (sau experimentul lămpii cu lavă) extrem de spectaculos nu numai pentru cei mici. Curiozitatea vârstei ne-a împins chiar să verificăm dacă experimentul strălucește pe întuneric. 🙂

Vorbesc Romaneste Oakville

Azi am avut o zi deosebită, unul din motive fiind sărbătorirea zilei de naștere a unuia dintre copii care ne-a servit cu tort de fructe – în-ton cu tematicile noastre. Mulțumim și la mulți ani sănătoși!

Un alt moment ce a contribuit la crearea unei atmosfere deosebite a fost prezentarea scenetei “Ridichea Uriașă” în fața părinților. Deoarece copiii și-au dorit să interpreteze mai multe personaje, am avut două reprezentații. Copiii costumați și pictați conform personajului pe care l-au reprezentat și-au interpretat cu mare talent rolurile învățate în timp record și din propria inițiativă spre surprinderea noastră și încântarea părinților. La final au rostit în cor cu mare satisfacție:

Am învățat din poveste:

Că unul nu reușește,

Și-unde-s mulți puterea crește!

Pentru mai multe imagini de joi apăsați pe oricare din fotografiile de mai jos și derulați galeria foto.