Aceasta a fost ziua fluturilor, a culorilor și a teatrului de păpuși.

Fluturașii origami au deschis ziua a doua. Copiii nu s-au mai săturat confecționând fluturi din hârtie colorată, și așa am ajuns să le construim chiar și o grădină de flori din piese conectate între ele. Am vorbit apoi despre metamorfoză și copiii au avut ocazia să-și creeze planșe reprezentând ciclul de viață al fluturilor, decupând și lipind în ordine imagini reprezentând etapele acesteia. Materialele Twinkl ne-au fost de mare ajutor și au fost folosite cu mare plăcere de către copii.

Vorbesc Romaneste Oakville

Alte exerciții fizice și concursuri ne-au așteptat în sala de sport, după care ne-am reîntors în sala noastră pentru a urmări „Povestea celor trei fluturi”. Atracția orei de actorie a fost teatrul de păpuși pus in scenă de copii folosind machetele construite de ei atât pentru povestea “Ridichea uriașă” cât și pentru “Povestea celor trei fluturi”.

Vorbesc Romaneste Oakville

Fluturi, buburuze și libelule din lemn ne-au așteptat la colțul de artă pentru a fi pictate și decorate după inspirația fiecăruia.

Jocuri matematice distractive, jocuri de memorie și de îmbogățire a limbajului în limba română au încheiat ziua parcă prea repede.

Pentru mai multe imagini de marți apăsați pe oricare din fotografiile de mai jos și derulați galeria foto.