Miercuri a fost ziua florilor. În încercarea noastră de a aduce mai repede primăvara, am vorbit despre plante, despre părțile lor componente și despre ce au ele nevoie pentru a crește. Din nou mulțumim Twinkl. Mai mult decât atât, am pictat ghivece în care apoi am plantat narcise care ne-au înveselit ferestrele pentru tot restul săptămânii. Ele vor lua drumul către casele copiilor la finalul taberei.

Vorbesc Romaneste Oakville

În sala de sport au jucat cu mare plăcere jocurile copilăriei noastre (Țară, țară, vrem ostași, Țările, Rațele și vânătorii).

La colțul de teatru copiii s-au apucat cu entuziasm să-și împartă și învețe rolurile scenetei în versuri după povestea „Ridichea uriașă”.

Tot azi am început seria de experimente științifice spre deliciul tuturor. Ne-am axat azi pe experimente bazate pe reacția bicarbonatului de sodiu cu acidul acetic (umflatul balonului și ridicarea stafidelor la suprafața apei).

Vorbesc Romaneste Oakville

Am continuat ziua cu o lecție de artă despre Georgia O’Keefe, concentrându-ne pe felul deosebit în care ea a pictat florile, văzute parcă printr-o lupă. Sub influența celor văzute am început și noi să realizăm tablouri florale.

Am încheiat ziua cu diverse jocuri și cu jurnalul de vacanță.

Pentru mai multe imagini de miercuri apăsați pe oricare din fotografiile de mai jos și derulați galeria foto.