Am început ziua de sâmbătă cu prezentările copiilor ce au reușit să-și termine tema pentru acasă. Unii și-au prezentat cărticica “Totul despre mine”, alții „Recenzia de carte”. Felicitări celor ce și-au făcut curaj și părinților lor pentru ajutor. Ambele materiale au fost create pe platforma Twinkl care, de când am descoperit-o, ne ușurează mult pregătirea lecțiilor. Mulțumim d-na Ioana Tatar.

Vorbesc Romaneste Oakville

Am avut o pauză scurtă azi pentru că proiectul promis încă de data trecută a fost așteptat cu multă nerăbdare. Totuși, nu am uitat să cântăm “La mulți ani” și să înmânăm cărțile-cadou copiilor născuți în luna octombrie. Am împărțit clasa în 4 echipe și fiecare a început să lucreze la proiectul “Biblioteca” construind din piese de lego, cu entuziasm și imaginație, o bibliotecă cu rafturi, cărți, calculatoare, canapele, mese și scaune și o zonă de unde se pot cumpăra mici gustări. Nu au lipsit bineînțeles d-na bibliotecară și cititorii. 🙂

Fiecare echipă a avut ocazia ca la final să-și prezinte proiectul și să folosească astfel cuvintele noi învățate încercând să formuleze enunțuri cât mai corecte. În curând voi posta și filmul și-i veți putea auzi.

Mihaela Năstase