Tabara de primavara 2018 (March Break Camp 2018), organizata de Vorbesc Romaneste – Artisti romani pentru copii romani

Am inceput inscrierile pentru o noua serie a Taberei de Primavara ‘Vorbesc Romaneste’, Oakville, tabara cu specific de arta si sport, in limba romana:

Puteti citi mai jos despre activitatile anterioare sau pe pagina https://www.vorbescromaneste.com/category/tabara

Pentru intrebari ne puteti contacta la info@vorbescromaneste.com

Tabara de primavara organizata de Vorbesc Romaneste

Incepand cu 2014 Vorbesc Romaneste organizeaza tabere de primavara in limba romana pentru copiii din regiunea Halton si imprejurimi. Desi nu exista o limita de varsta, cea mai mare parte a activitatilor se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani.

Activitatile taberei sunt din cele mai diverse si bine gandite in functie de numarul de copii inscrisi si de varsta acestora.

Exista o larga expunere la materiale tematice in limba romana,

la jocuri si intreceri atat sportive cat si de stimulare a comunicarii in limba romana sau jocuri matematice distractive,

la povesti puse la dispozitie de biblioteca de carti romanesti selectate cu grija de-alungul timpului,

la ateliere creative ce-i poarta pe cei mici prin diferite sectoare ale artelor plastice si decorative,

la spectaculoase experimente stiintifice

si interpretari teatrale cu costume si decoruri.

Desi structura taberei este din timp stabilita, exista o mare flexibilitate in ceea ce priveste timpul pe care fiecare copil doreste sa il aloce fiecarui tip de activitate. Convinsi ca fiecare copil este unic si are o modalitate de exprimare proprie dorim sa-i incurajam spre cunoastere, sa le stimulam curiozitatea, sa-i expunem la cat mai multe experiente interesante din care sa-si aleaga in functie de preferinta si abilitati ceea ce ii atrage cel mai mult.

In primavera anului 2016, lucrand cu un numar de copii cu varste diferite am invatat impreuna cooperarea, acceptarea si rabdarea. In timp ce cei mai mici priveau cu admiratie la cei mari acestia servindu-le ca exemplu si incurajandu-i, cei mari s-au dovedit a fi extrem de protectori si dornici sa-i ajute pe cei mici.

S-au legat prietenii frumoase si speram si durabile.

Pentru inscrieri completati formularul de aici (clic pentru inscriere).

Pentru a rasfoi jurnalul nostru de vacanta cu detalii si imagini despre fiecare zi a taberei va rugam vizitati blogul nostru, sectiunea Tabere.

Mărturii

“Un program de excepție. Mulțumim din suflet întregii echipe "Vorbesc Românește" pentru dedicația și grija extraordinară pe care le arătați când ne dați posibilitatea atât copiilor noștri dar și nouă părinților să ne menținem limba, tradițiile și obiceiurile. Fiți binecuvântați!”

Ana-Maria Contulescu