SOLO PIANO STUDIO TORONTO

Vorbesc Romaneste Oakville

Cursuri de pian în Mt Pleasant Village cu pianistul concertist Teo Milea
pentru toate nivelele de studiu al pianului

Din dorința de a transmite mai departe cunoștințele muzicale acumulate în peste 30 de ani de la maeștri pianiști de renume internațional din Rusia, Germania și Romania, pianistul și compozitorul Teo Milea a înființat în primăvara anului 2016 sudioul său privat de muzică, SOLO PIANO STUDIO.
Studioul este situat în cartierul Mt Pleasant Village Toronto (Yonge-Eglinton).

Cursuri de pian în Mt Pleasant Village

În cei 7 ani în care a predat în Timișoara la Colegiul Național de Artă Ion Vidu, Facultatea de Muzică și Școala Populară de Arte, Teo s-a bucurat de aprecierea colegilor profesori, care l-au caracterizat ca fiind un profesor extrem de comunicativ, intuitiv și creativ.

Stilul său unic de a preda pianul clădește o legătură aparte cu fiecare elev, formând o echipă care are același țel, și anume să obțină cele mai bune rezultate în competiții, recitaluri și examene.

La numai un an după înființare, Solo Piano Studio își câștigă locul printre cele mai bune studiouri de pian din Toronto datorită premiilor obținute în competiții.

Cursurile se adresează tuturor nivelelor (începători, avansați); fiecărui student i se predă individual atât partea teoretică (teoria muzicii), cât și partea practică (studiul pianului) după programa Royal Conservatory of Music.

Date de contact:
Web: www.solopianostudio.com
Email: contact@solopianostudio.com
Tel: 647-877-2607

Cursuri de pian în Mt Pleasant Village