Ultima tematică abordată în această tabără a fost ciclul de viață al broaștei. Din nou, materialele Twinkl frumos prezentate grafic ne-au venit în ajutor pentru exemplificarea subiectului de azi pe înțelesul fiecărei categorii de vârstă. Cărțile împrumutate de la bibliotecă ne-au fost și ele de mare folos, la fel ca în zilele anterioare. Așa am învățat ce înseamnă amfibieni, mormoloci și iaz, dar și lucruri interesante și mai puțin cunoscute despre broaște. Ne-am verificat apoi cunoștințele despre celelalte 2 cicluri de viață expuse în această săptămână: cel al plantei și cel al fluturelui și am urmărit „Povestea unui brotăcel”.

Vorbesc Romaneste Oakville

Pentru că vremea ne-a permis azi am ieșit afară și ne-am bucurat de aer curat și soare.

La experimentul zilei am încercat să vedem ce se întâmplă cu florile dacă sunt puse în pahare cu apă de culori diferite.

În ultima parte a zilei ne-am confecționat câte un suport pentru a începe să învățăm să țesem, ne-am ales ațe de culori și texturi deferite și am executat fiecare câte o mică piesă țesută, unii chiar două. Și am mai fi avut multe de făcut dar finalul taberei a sosit prea repede.

Vorbesc Romaneste Oakville

Am avut o săptămână plină și frumoasă din care am învățat multe unii despre alții, o săptămână în care cei mici ne-au încântat și ne-au surprins cu spiritul lor de colaborare, cu dorința de a acumula și împărtăși informații noi și interesante și de a lega prietenii într-un mod atât de firesc. Vă mulțumim tuturor pentru încredere și sprijin și vă așteptăm din nou la vară cu jocuri și activități noi.

Pentru mai multe imagini de vineri apăsați pe oricare din fotografiile de mai jos și derulați galeria foto.